Povećajte slušanost, optimizujte procese, podignite prihode

Iskoristite sve potencijale svoje radio stanice. Primenite provereni poslovni model koji će vam pomoći da se izdignete iznad konkurencije. 

VIŠE INFORMACIJA

Iskoristite maksimalan potencijal svog radija.

Ako već postojite kao stanica, pomoći ćemo vam da reorganizujete program, procese i poslovanje.

Vremena se menjaju munjevitom brzinom. Slušaoci već odavno imaju bezbroj mogućnosti da sami sebi organizuju muzičku plejlistu kakva im odgovara, i nisu više ograničeni izborom na FM skali. Radio stanicu, vašu ili bilo koju drugu, slušaće samo ako im ponudi bolji, atraktivniji i kvalitetniji sadržaj od onoga koji sami sebi pripreme na svom računaru ili mobilnom uređaju. Ako imate problema sa slušanošću, ili jednostavno želite da održite korak sa vremenom, tu smo da pomognemo sa rešenjima čiju primenu slušaoci čuju odmah, a rezultati stižu u veoma kratkom roku.


Plejliste muzike

Usluga muzičkog urednika na daljinu. Niži troškovi, besprekorna plejlista.
Više informacija

Radio za minimalac

Kompletan radio program za jedan minimalac mesečno
 Više informacija

Emisije

Evropska airplay top lista i Vremeplov, muzička emisija sa četvrt veka staža
Više informacija

Softver za reklame

Pravili smo ga za svoju stanicu, a sada ga koriste kolege širom planete
Više informacija

Razmišljate o pokretanju svog radija?

Pomoći ćemo vam da tu ideju realizujete brzo i lako.

Obezbeđujemo kompletnu podršku i pratimo vas u projektu pokretanja radija, od ideje do lansiranja u etar (ili preko neta). Veličina projekta i vrsta stanice nije bitna: imamo višegodišnje iskustvo u pokretanju i održavanju mreža FM stanica, internet radio stanica, i internog radija (za trgovinske centre i maloprodajne lance, benzinske stanice, kafiće, restorane, hotele, odnosno brendove bilo koje vrste). 


Komercijalni FM radio

Radio stanica dostupna preko FM talasa, sa (državnom) dozvolom za rad

Više informacija

Javni gradski radio

U Srbiji su ukinuti zakonom, ali u regionu još uvek postoje...

Više informacija

Interni radio (ili samo razglas) za brendove

Internet radio za prodajne lance, benzinske stanice, shopping centre, kafiće, restorane, hotele, fitness klubove, medicinske ustanove,...

Više informacija

Radio bez autorskih naknada

Radio sa muzikom iz naše produkcije. Ovakva stanica ne podleže obavezi plaćanja autorskih naknada (SOKOJ, ZAMP, AMUS)

Više informacija

O nama: ekspertska podrška za radio stanice


Klijenti širom sveta

Poslujemo sa radio stanicama u 37 država, i širimo mrežu.

37 godina iskustva

Osnivač Media Mastersa je radijski veteran sa višedecenijskim iskustvom

"Ne može" nije opcija

Ako zatreba, razvićemo i sopstveni softverski alat koji će rešiti problem.

Radijski smo ljudi

Sve što nudimo vašoj stanici, prvo detaljno isprobamo na svojoj

Media Masters posluje sa radio stanicama, odnosno firmama i pojedincima koji nameravaju da pokrenu svoje radio stanice. Osnivač firme, bivši DJ i radio voditelj, sakupljao je znanje i iskustvo tokom 37 godina, razvijajući svoju, i radeći sa drugim radio stanicama u preko 35 država.  

Postojećim radio stanicama nudimo čitav spektar usluga, sa ciljem da stanicu postavimo u okvire samoodrživog i profitabilnog biznis modela. Ove usluge uključjuju primenu kompletnog franšiznog modela (prosto rečeno - poslovni model naše stanice primenjujemo kod vas), uslugu muzičkog urednika na daljinu (za radio, to je ključna osoba... danas je postalo teško pronaći i vozača autobusa, a kamoli muzičkog urednika čiji posao zahteva vrlo specifičnu kombinaciju talenta, znanja, iskustva i veštine), naš softver za pravljenje rasporeda reklama (AdMaster), i dve emisije, Evropsku Top 44 listu i Vremeplov. 

Ako razmišljate o pokretanju svoje radio stanice, nudimo vam mogućnost da vas iskusni radijski profesionalci provedu kroz kompletan proces pripreme, a kada je stanica pokrenuta, možemo uslužno da je održavamo i vodimo na daljinu. Radio stanica može da bude komercijalni FM radio (zahteva ili dobijanje dozvole na javnom konkursu, ili kupovinu postojeće stanice), radio lokalne gradske uprave (u državama u kojima takve stanice postoje), ili interni radio za potrebe vašeg brenda (za restorane, kafiće, hotele, trgovinske centre, fitness klubove, benzinske stanice, poslovne zgrade, i tako dalje). 

Jedna od opcija koju nudimo je pokretanje internog radija baziranog na muzici iz naše produkcije, što vam omogućava da u svom poslovnom prostoru emitujete muziku i reklame, a da niste u obavezi da plaćate nikakve naknade za autorska, izvođačka i izdavačka prava. S obzirom na činjenicu da se spomenute naknade uglavnom obračunavaju po kvadratnom metru poslovnog prostora, ovakav radio je za velike poslovne prostore (robne kuće, trgovinske centre, sajmove, poslovne zgrade, velike hotele) često jedina finansijski realna mogućnost da se izbegne neprijatna tišina.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja ili nedoumice. Pišite, ili se javite već danas.

Pišite nam


Hajde da zajedno napravimo odličan radio.
Naš tim vam je na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice i predloge.