Radio za vaš brend, i vrhunski ugođaj kupaca

Interni radio sa pažlljivo odabranom plejlistom za vaš prodajni lanac, hotel, restoran, fitnes klub, medicinsku ustanovu ili bilo koju drugu delatnost, gde muzika doprinosi da se kupci osećaju bolje i potroše više, odnosno da se pacijenti ili klijenti osećaju prijatnije i opuštenije. 


Prodajni lanci

Profesionalno pripremljena plejlista zajedno sa pažljivo tempiranim reklamnim porukama, promovisaće vaše specijalne ponude i kreirati prijatnu atmosferu za kupce. Naše sopstveno softversko rešenje nudi brojne opcije da bi se kupci zadržali što duže i potrošili što više.

Hoteli

Iako će gosti diskretnu muziku slušati samo na hodnicima, u glavnom holu i eventualno kafe-baru, pustite im 30 istih pesama u krug, i nikada vam se više neće vratiti, a da zapravo neće ni moći da se sete šta im je tačno zasmetalo. Plejlistu prepustite profesionalcima, a vi se posvetite onome u čemu ste najbolji.

Restorani i kafići

Uložili ste stotine hiljada evra u lokal, kuhinju i opremu, a izbor muzike prepustili dežurnom šankeru, oslanjajući se na njegovo trenutno raspoloženje i poznavanje Youtube kanala? Vaši gosti zaslužuju izbor muzike koji je kvalitetan jednako kao i specijaliteti koje im servirate na tanjiru.

Fitnes klubovi

Muzika je jedan od ključnih motivatora za uspešan trening. Neka vaši treneri rade svoj, a naši muzički urednici svoj posao. Dozvolite nam da se pobrinemo za muzilčki ugođaj koji će inspirisati vaše članove da vežbaju još predanije, i to će ih motivisati i da produže članarinu.

Media Masters je specijalizovan za radio u svakom smislu. Pokrenuli smo i svoju radio stanicu (pravno povezano lice), lokalni i mali, ali profitabilan radijski brend koji nam je od neprocenjive koristi da pažljivo pratimo navike slušalaca i trendove u radio industriji, i pomogli mnogima da pokrenu radio sa vrhunskim zvukom i najboljom selekcijom muzike. Bez obzira da li želite ritmičnu muziku za fitnes klub, ili opuštajuće melodije za hotelski bar na plaži, napravićemo vam vaš interni radio koji u potpunosti zadovoljava vaše potrebe i ispunjava vaša očekivanja. Pokretanje male, interne radio stanice, za nas je rutinski zadatak. Nešto slično kao što za jednu banku predstavlja postavljanje novog bankomata.

Naša ponuda:

Pokretanje interne radio stanice i njeno tehničko-logističko održavanje na daljinu

Strateško planiranje

Pomoći ćemo vam da odaberete žanr muzike koji je najbolji za vašu delatnost, razmotriti ima li smisla da pokrećete više različitih žanrovsko-tematskih kanala, proračunati optimalan broj i dinamiku reklamnih poruka koje promovišu vašu ponudu, i pažljivo pripremiti sve snimljene poruke i obaveštenja koja eventualno želite da emitujete na svom internom radiju / razglasu.

Priprema i pokretanje

Naši producenti će pripremiti paket identifikacionih džinglova, i konfigurisati softver za emitovanje tako da vaš radio zvuči vrhunski. Pripremićemo i striming server, i pobrinuti se da zvuk vaše stanice bude na nivou najvećih radijskih brendova. 

Upravljanje na daljinu

Paket naših usluga uključuje kompletno tehničko i administrativno upravljanje vašom radio stanicom. Pokrenućemo je, održavati i voditi za vas, tako da vi ne morate da brinete ni o čemu. Sve što treba da uradite je da uključite razglas i pojačate zvuk. 

Vaša interna radio stanica može da bude pripremljena i pokrenuta u veoma kratkom roku. Kontaktirajte nas za više informacija i neobavezujuću ponudu.