Radio (ili razglas) koji ne podleže plaćanju autorskih naknada 

Vaša interna radio stanica će u razglasu emitovati instrumentalnu muziku iz naše produkcije. Ona nije predmet zaštite organizacija poput SOKOJ-a, ZAMP-a ili AMUS-a, pa plaćate samo našu tehničku uslugu.


Ako ste vlasnik tržnog centra, hotela, poslovnog, medicinskog, spa ili wellness centra, i poželeli ste da svojim gostima, članovima, klijentima ili pacijentima omogućite prijatniji boravak uz muziku, vrlo brzo ste saznali za obavezu plaćanja naknada za tzv. javno saopštavanje muzičkih dela. Ove naknade nisu nimalo zanemarljive (naročito ako vaš poslovni prostor zauzima veliku površinu), i zbog toga su mnogi procenili da je neprijatna tišina u poslovnom prostoru prihvatljivije rešenje od visokih naknada u fiksnom mesečnom iznosu.

Rešenje za ovaj problem postoji, potpuno je legalno, i odlično funkcioniše. Napravićemo vam interni radio koji će u razglasu emitovati instrumentalnu muziku iz naše produkcije. Na ovaj muzički repertoar polažemo puna prava, iz naše je produkcije, nije u repertoaru zaštite organizacija poput SOKOJ-a, OFPS-a, ZAMP-a ili AMUS-a, i možete ga slobodno pustiti u razglasni sistem bez obaveze plaćanja naknada na ime korišćenja autorskih, interpretatorskih, ili prava proizvođača fonograma. Sve što ćete platiti je naša mesečna tehnička usluga. 

Ovakva vrsta radio programa je namenjena upravo za emitovanje u razglasu, za delatnosti poput vaše, i uključuje emitovanje pažljivo raspoređenih promo poruka (spotova kojima promovišete aktuelne ponude, ako to želite), ili snimljenih obaveštenja i poruka (na primer: zatvaramo za deset minuta, molimo vas da polako završavate svoju kupovinu). Sva snimanja i produkcija će biti uračunati u mesečnu cenu usluge. 

Razumljivo je ako ste oprezni po pitanju kvaliteta muzike koju ćete pustiti u razglas, i uveravamo vas da smo posvetili posebnu pažnju i kvalitetu, i izboru muzike koja odgovara svakoj delatnosti. Ako niste spremni da plaćate autorske naknade u fiksnom mesečnom iznosu, potpuno je isključena bilo kakva mogućnost da na svom radiju emitujete bilo šta od Eda Sheerana, Bajage, Adele ili bilo kog stranog ili domaćeg izvođača koga u ovom trenutku možete da se setite, ali još uvek ćete u zvučnike moći da pošaljete veoma lep izbor kvalitetne ambijentalne muzike koja je neuporedivo bolje rešenje od neprijatne tišine.

Media Masters je specijalizovan za pokretanje i održavanje svih vrsta radio stanica. Vlasnici smo lokalne radio stanice, malog ali stabilno profitabilnog radijskog brenda koji koristimo da bismo pažljivo pratili navike slušalaca i trendove u industriji, i pomogli smo mnogim drugim stanicama i poslovnim subjektima iz drugih delatnosti da pokrenu svoje stanice, sa vrhunskim zvukom i odličnom selekcijom muzike. Za vas brzo, lako i efikasno možemo pokrenuti i održavati stanicu ili razglasni sistem koji stoprocentno ispunjava vaše potrebe i zahteve. Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i informacije, i neobavezujuću ponudu.