AdMaster: brzo i efikasno upravljanje reklamama

Osmislili smo ga i razvili za potrebe svoje stanice. Priča je počela da se širi, AdMaster je stigao do radio i tv stanica u preko 35 zemalja na planeti, i sada polako počinje da se bori za status svetskog standarda.


Radi sa bilo kojim playout softverom

Dovoljno je da izaberete odgovarajući format u podešavanjima programa

Pravi najbolje moguće rasporede reklama

Uzima u obzir preko 40 parametara da bi što bolje rasporedio reklame

Sinhronizuje reklame na mreži stanica

Sa jednog mesta, upravljate celom mrežom svojih stanica

SR, HR, BH, SLO i MK jezičko okruženje

Neće vam biti potrebna nikakva obuka. Sve je jednostavno i intuitivno.

AdMaster je softver koji radio i televizijske stanice širom sveta koriste za pravljenje rasporeda reklamnih blokova, izradu potvrda o emitovanju i fakturisanje. U AdMasteru, reklamne blokove možete podesiti tačno onako kako ste zamislili, do maksimalno 12 blokova u svakom satu. Kompleksan algoritam radi za vas "ispod haube", automatski razdvajajući spotove koji reklamiraju istu delatnost, i pažljivo birajući poziciju za svaku kampanju, tako da se svakom oglašivaču pruže jednake šanse da iskoristi puni potencijal stanice na kojoj se oglašava. Nakon što mašina završi svoj posao, živi čovek ima poslednju reč, odnosno mogućnost da svaki reklamni blok uredi po sopstvenoj želji.

AdMaster može da se koristi u kombinaciji sa bilo kojim softverom za emitovanje (od Winampa, do kompleksnih i skupih playout platformi najnovije generacije). Odlično se pokazao na mrežama stanica, gde ne samo da omogućava brzo i jednostavno slanje kampanje na sve stanice odjednom, nego je u stanju da automatski dopuni trajanje reklamnih blokova na celoj mreži tako da ili svuda prati zadatu vrednost (na primer: 3 minuta), ili da ga automatski sinhronizuje sa stanicom čiji blokovi su najduži u mreži. Editor rasporeda reklama omogućava fino podešavanje, a sekcija Statistike i Izveštaji detaljno beleži svaku aktivnost, pa ćete uvek moći tačno da znate ko je i kada pokrenuo, izmenio ili zaustavio neku kampanju. AdMaster može da prati rad softvera za emitovanje, i pošalje vam email sa upozorenjem da se reklame ne emituju prema rasporedu. Ovo može da bude i veoma korisna detekcija za nepravilnosti na plejlisti, nestanak struje i slične situacije. 

Uz pomoć besplatnog Workstation dodatka, reklamne kampanje možete da unosite i sa udaljene lokacije, kao i da omogućite svojim klijentima i reklamnim agencijama da samostalno naprave raspored reklamne kampanje, i pošalju ga direktno u emitovanje. 

Za više informacija, i preuzimanje besplatne probne verzije programa, posetite sajt AdMastera.

To find out more and download the free trial version, please visit the AdMaster website.