Termometar

Termometar

Poslednja izmerena temperatura, automatski emitovana kada god želite, danju i noću, radnim danom, vikendom i praznikom. Divna prilika da prodate lep paket sponzorstva meteorološkog izveštaja.

Nakon instalacije i podešavanja, program će se automatski pokretati prilikom svakog startovanja računara. Nikakve naknadne operacije nisu potrebne.

Svakog sata, u unapred izabrani folder, snima se mp3 fajl sa snimljenom vrednošću poslednje izmerene temperature u vašem gradu. Izvor podataka je ili Republički hidrometeorološki zavod (odnosno odgovarajuća institucija u vašoj državi), ili sajt koji sami odaberete (pored svetskih meteo servisa poput Weather.com ili Weather Underground, softver možemo konfigurisati da temperaturu očitava sa sajtova opštine, automatskih meteo stanica pri univerzitetima, ili privatnih meteo stanica);

U slučaju da Termometar ne uspe da očita podatke o temperaturi, poslaće vam e-mail sa upozorenjem. Ako postoji problem sa internet konekcijom (što logično znači da e-mail neće moći da bude poslat), sami birate šta se dešava: poslednja izmerena temperatura se ponavlja svakog sata, ili se emituje unapred odabrana poruka (npr. posebna identifikacija stanice).

Aktuelni podaci o temperaturi u vašem gradu u program idu kada god poželite: danju, noću, vikendom, praznicima, što predstavlja sjalnu platformu za ponudu potencijalnim sponzorima meteo izveštaja.

Ovaj program se može koristiti u kombinaciji sa bilo kojim softverom za emitovanje radio programa. Radi pod operativnim sistemom Windows.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim softverom.